Prožektorveida gaismekļus izvieto pie iebraucamajiem vārtiem un vārtiņiem, pie iebraucamā ceļa, gājēju celiņa, garāžas un lieveņa.
Prožektorveida gaismekļus izvieto pie iebraucamajiem vārtiem un vārtiņiem, pie iebraucamā ceļa, gājēju celiņa, garāžas un lieveņa.
Publicitātes foto

Gaismekļu cenas 0

Izvēloties gaismas ķermeņus āra apgaismojumam, jāpārliecinās, ka tie piemēroti āra apstākļiem (indekss ir IP 54). Tradicionālie stabveida gaismekļi – mazās vai lielās laternas ar kustību sensoriem maksā no 9,79 līdz 44,99 eiro. Āra prožektori ar kustību sensoriem aptuveni no 14 eiro.

Reklāma
Reklāma
“Latvijā ir akūta odu krīze” – kamēr cilvēki šausminās par odu “mākoņiem”, tikmēr entomologs uzsver, ka nekas pārdabisks nenotiek
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 13
RAKSTA REDAKTORS
Krista Draveniece: Inga Spriņģe, lūdzu, nemelojiet!
Lasīt citas ziņas

“Jau labu laiku LED gaismas pieejamas arī kā āra apgaismojums, un cilvēki, cenšoties domāt ergonomiski, izvēlas cenas un kvalitātes attiecības ziņā izdevīgāko risinājumu,” stāsta “K-rautas” mārketinga speciāliste Violeta Ugarenko. “Mājas fasādes izgaismošanai noderīgas būs LED gaismu virtenes jeb lentes, kas piešķir mājīgu efektu, netērējot daudz elektrības,” iesaka speciāliste. Šāda tipa virtenes iespējams iegādāties no 9,99 līdz 39,99 eiro atkarībā no virtenes garuma.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.