Citrona kūciņas 0

Mīklai: 110 g miltu, 30 g kartupeļu cietes, 130 g cukura, 5 olas, šķipsniņa vanilīna, citrons, saldais krējums.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Krēmam: 60 g miltu, 210 g cukura, 420 g pilnpiena, 4 olas, šķipsniņa vaniļas cukura, 350 g sviesta, citrona dekorželeja, šokolādes dekori.

Kā gatavot?

Gatavo un cep biskvītu. No miltiem, cukura, olām un pilnpiena gatavo krēmu. Nepārtraukti maisot, to atdzesē līdz +20 oC. Sviestu puto 5 – 8 minūtes un pievieno krēmam. Visu rūpīgi saputo. Starp biskvīta kārtām klāj vārīto krēmu. Virsū liek saputotu putukrējumu ar citrona miziņu. Rotā ar želeju un šokolādi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti ieteica SIA “Puķītes 2” īpašniece Ginta Klints.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.