Foto: Anda Krauze

Cūkas ribiņas ar jaunajiem kartupelīšiem 0

Sastāvdaļas
• 1 kg cūkas ribiņu
• 1 ķiploka galviņa
• sinepes
• timiāns
• sāls
• augu eļļa
• jaunie kartupelīši

Kokteilis
“Esam vienojušies.” Izskan baumas, ka eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vīrs nonācis pansionātā
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
TV24
“Negribu tā publiski stāstīt, bet…” Andris Bērziņš atklāj noslēpumu par Latviju, ko daudzi nezināja
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ribiņās iegriež nelielas atveres un tajās ieliek uz pusēm pārgrieztas ķiploka daiviņas. Trauciņā sajauc sinepes ar sāli, timiānu un ar maisījumu apziež ribiņas. Tad gaļu patur pāris stundu ledusskapī, lai piesātinās ar garšvielām.

Pēc tam gaļu apziež ar augu eļļu un liek ieeļļotā cepamtraukā. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 220 °C vismaz stundu, ik pa laikam gaļu aplaistot ar cepamtraukā esošajiem taukiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar dārzeņiem un jaunajiem kartupelīšiem, kas vārīti ar visu mizu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.