Kauns. Sudrabas ēnā 4

Inguna Sudraba ir viena no tām politiķēm, kuras vārds parādās publicētajās “Rīdzenes sarunās”.

Reklāma
Reklāma
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā 125
Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 70
Lasīt citas ziņas

“Tas Maskavā ir nolemts, ka mums vajag Sudrabu par premjeri…” tā savulaik sprieduši Viesturs Koziols un Ainārs Šlesers. Šāda atklāsme ir vairāk nekā skandaloza, jo īpaši tagad, kad atklājies, ka Krievija pēdējos gados centusies iejaukties daudzu valstu politiskajos procesos. Zināms, ka arī vēlāk Šlesers aktīvi lencis bijušo valsts kontrolieri, ko pierāda kaut vai savulaik raidījumā “Nekā personīga” demonstrētie kadri par kādu noslēpumainu tikšanos – tā gan notikusi nevis viesnīcā “Rīdzene”, bet Vecrīgas restorānā “Kaļķu vārti”.

Ēnas, kas velkas līdzi no pagātnes, tomēr nebija traucējušas Sudrabai braši pieteikt sevi dalībai parlamentārās izmeklēšanas komisijā, kurā paredzēts pētīts “Rīdzenes sarunu” lietu (nevienam citam komisijas loceklim šāda aizdomu ēna līdzi nevelkas). Tomēr vēl ciniskāks ir fakts, ka tieši Sudraba kļuvusi par komisijas vadītāju. Tur tagad izveidojusies savdabīga mini koalīcija – “Saskaņa”/ZZS/”No sirds Latvijai”/Reģionu apvienība. Paliek jautājums, vai Maskavā to akceptē?

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.