Pārbaudi nianses
 0

Strādājot svarīgi, lai ar vienu roku grieznes varētu ērti ne tikai saņemt un lietot, bet arī atvērt un aizvērt aizslēgu. No izmēģinātajām to varēja izdarīt tikai dažām (stipri atšķiras pat vienas firmas piedāvājums).

Reklāma
Reklāma
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kuriem Līgo svētki būs īpaši izdevušies
14 iecienīti produkti, kuru sastāvā ir vielas, kas var veicināt vēža veidošanos 14
TV24
Guntis Belēvičs par absurdu medikamentu jomā: “Es viņiem uzdāvināšu rūtiņu kladi un pildspalvu, un teikšu – sāciet numurēt ar numuru viens un divi!”
Lasīt citas ziņas

Par labāku tiek uzskatīta platā, kaltā atspere. No stieples gatavotās lētākiem modeļiem mēdz pārlūzt vai aizlidot kā raķete. Ja atsperes sabojājušās, var iegādāties rezerves, taču tad uz veikalu līdzi jāņem šķēres, it īpaši, ja tās nav pēdējā modeļa un pirktas senāk.

Ir modeļi ar ergonomiskiem rokturiem, kuri grozās plaukstā un atvieglo ilgstošu darbu, pasargā no tulznām, taču pie tiem jāpierod, jo tvēriens šķiet diezgan jocīgs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Patīkamas ir grieznes ar gumijotiem rokturiem. Mazāk uzberž tulznas, neizslīd no plaukstas. Turklāt, ja rokturi ir sarkanā krāsā, vieglāk atrast, kur noliktas. Dažas firmas īpaši domājušas par dāmām un ražo grieznes ar krāsainiem, pat raibiem rokturiem, ne tikai tradicionāli melnos un pelēkos. Tas nav mazsvarīgi izvēlē, jo instrumentam ir arī jāpatīk.

Ir ērti, ja rokturī ir caurumiņš, kurā ievērt aukliņu griežņu pakāršanai vai nēsāšanai uz rokas, gluži kā dāmām vēdekli.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.