Foto – Aija Geida

Dārzeņu – garšaugu mikss. Ātras vakariņas cepeškrāsnī 0

Sastāvdaļas
• 500 g kartupeļu
• 500 g burkānu
• 500 g pastinaka saknes
• 300 g ķirbja
• 200 g Briseles kāpostu
• sīpols
• 50 ml olīveļļas
• pustējkarote maltu melno piparu
• 0,5–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Lasīt citas ziņas

Garšaugi
• ēdamkarote kaltēta bazilika
• ēdamkarote kaltēta oregano
• ēdamkarote kaltēta rozmarīna
• ēdamkarote kaltēta timiāna

Pagatavošana.
Dārzeņus sagriež kubiņos, Briseles kāpostus pārgriež uz pusēm. Saber visu lielā bļodā, pārlej olīveļļu, pārber sāli, maltus melnos piparus un garšaugus. Samaisa. Liek cepešpannā un cep +200 °C 30–40 minūtes, līdz dārzeņi mīksti. Tiem būs kārdinoša garoziņa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar salātiem. Labi sader ar grilētu zivi vai gaļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.