Andrejs Elksniņš 1

(“Saskaņa”)

* Dzimis 1982. gadā, vidējo izglītību ieguvis Daugavpils 1. ģimnāzijā, Latvijas Policijas akadēmijā ieguvis maģistra grādu tiesību zinātnēs, studējis arī M. Lomonosova Maskavas Valsts universitātē.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
“Vibrēja durvis un logi…” Iedzīvotāji ziņo, ka vietām Latvijā novērojuši kaut ko līdzīgu zemestrīcei
Lasīt citas ziņas

* Strādājis par izmeklētāju Valsts policijā, pasniedzēju Policijas akadēmijā un zvērinātu advokātu, bet kopš 2011. gadā ir Saeimas deputāts.

* Satversmes aizsardzības birojs 2012. gadā Elksniņam liedza pielaidi valsts noslēpumam.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Mēs apturēsim sadzīves atkritumu apsaimniekošanas tarifa un siltuma tarifa kāpumu, izmantojot sadzīves atkritumus enerģijas ražošanai. Realizēsim savu priekšlikumu atvērt pašvaldības aptiekas.”

Dmitrijs Oļehnovičs: Andrejs Elksniņš sāka gatavoties mēra amatam jau 2016. gadā, gūstot kontroli par trim Daugavpils medijiem – “nasha.lv”, “gorod.lv” (e-vidē) un “Наш город” (drukātais formāts). Viņš ir viens no nopietnākiem kandidātiem, jo propagandas mašinērija ļauj viņam izveidot uzticamu elektorātu, īpaši neko nepiedāvājot programmā, respektīvi – to, ko reāli var izpildīt. Ja kādam nepieciešams nokopēt populistisku programmu, tad, lūdzu, te tā ir. Daži punkti ir ne tikai klajš populisms, bet… “Paaugstināt dzīvokļa pabalsta un veselības aprūpes pabalsta apmērus līdz 10%, paplašinot iedzīvotāju kategoriju loku pabalsta saņemšanai” – vai tad “Saskaņa” vēlas palielināt nabadzīgo skaitu Daugavpilī? “Saskaņa” izmanto klasisko opozīcijas taktiku – kritizējot pašreizējo pilsētas vadību (pat arī par tiem līgumiem, kas bija noslēgti laikā, kad Daugavpilī bija bezopozīcijas dome).

Vērtējums: 2

Genovefa Barkovska: Var just, ka Elksniņam trūkst politiskās pieredzes pašvaldībā un viņš ne visai labi orientējas ekonomiskajos jautājumos. Visai ambiciozs, ar izteiktu autoritārās vadības stilu. Viņa partijas saraksta deputāta kandidāte Marjana Ivanova labi demonstrēja partijas “Saskaņa” melīgumu 9. maija gājienā Daugavpilī, izveidojot iedzīvotāju kolonnu ar dzīvu daugavpiliešu portretiem, kuri tika demonstrēti ka krituši Otrajā pasaules karā. Ko no tādas partijas var gaidīt?

Vērtējums: 0

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.