Rita Strode 1

(“Gods kalpot mūsu Latvijai”)

* Dzimusi 1955. gadā, Daugavpils Pedagoģiskajā institūtā ieguvusi krievu un latviešu valodas skolotājas izglītību, bet 2009. Daugavpils Universitātē maģistra grādu valsts pārvaldē.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
TESTS. Atbildi uz 8 jautājumiem un noskaidro, vai latviešu kino klasikā orientējies kā zivs ūdenī!
Viedoklis
Armands Puče: Krievs pāri visam! Tā ir sabiedriskā medija šovinistu maskētā rūpe par tā saukto vārda brīvību
Lasīt citas ziņas

* Bijusi kinoteātru direktore, ilggadēja Daugavpils domes deputāte, bet no 2003. līdz 2009. gadam arī domes priekšsēdētāja. 2010. gada rudenī tika ievēlēta 10. Saeimā (“Par labu Latviju”), bet 11. Saeimas ārkārtas vēlēšanās netika pārvēlēta.

* Savas politiskās karjeras laikā paguvusi darboties daudzu partiju sarakstos – Tautas Saskaņas partija, LSDSP, Daugavpils pilsētas partija, “Latvijas ceļš”, LPP/” LC”, “Par labu Latviju”, Šlesera Reformu partija, Attīstības partija.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Daugavpilij jāatjauno augstas attīstības indeksa pilsētas reputācija. Mūsu komandā ir izglītoti, pieredzējuši un veiksmīgi cilvēki, spēcīgi vadītāji un savu jomu profesionāļi. Mēs nedodam nereālus solījumus, bet garantējam godīgu, stabilu un pārliecinošu Daugavpils attīstību un pilsētnieku dzīves uzlabošanu!”

Dmitrijs Oļehnovičs: Politiķe ar izcilu politisku pieredzi un labu komandu. Sievietes gudrību spēj apvienot ar viltību. Programmā nav nekā jauna, taču, šķiet, tā ir gandrīz ideāla. Turklāt lielākoties tā ir orientēta nevis uz naudas tērēšanu, bet uz pelnīšanu. Tur gan ir aktualizēti jautājumi, kas nav pašvaldības kompetencē. Sarakstā ir sabiedrībā atpazīstamas personas, kas sevi apliecinājuši kā izcili speciālisti.

Vērtējums: 4

Genovefa Barkovska: Pieredzējusi politiķe, labi pārzina pilsētu. Varēja gan izveidot labāku savas partijas piedāvāto kandidātu sarakstu. Programmā ir daudz vispārīgu solījumu, bet ir arī, piemēram, konkrēts darbs pie stadiona “Celtnieks” izbūves.

Vērtējums: 3

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.