
Foto – Bonapettit.lv
Dedzinošais paniņu kokteilis – asu garšu cienītājiem 0
Pagatavošana:
No selerijas kātiem izspiest sulu.
Rekomendējam izmantot lēnās gaitas sulu spiedi.
Paniņas sajaukt ar sasmalcinātiem ķiplokiem, garšvielām, selerijas sulu un sablendēt. Pēc garšas pievienot sāli un dedzinošo garšvielu maisījumu, apmaisīt.
Pasniedz uzreiz.
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
