Foto – Bonapettit.lv

Dedzinošais paniņu kokteilis – asu garšu cienītājiem 0

Pagatavošana:

No selerijas kātiem izspiest sulu.
Rekomendējam izmantot lēnās gaitas sulu spiedi.
Paniņas sajaukt ar sasmalcinātiem ķiplokiem, garšvielām, selerijas sulu un sablendēt. Pēc garšas pievienot sāli un dedzinošo garšvielu maisījumu, apmaisīt.
Pasniedz uzreiz.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Gadsimtiem rūpīgi glabāts noslēpums: ko par tevi atklāj tava dzimšanas mēneša akmens
Kokteilis
Noslēpumi, ko atklāj cipari: atklāj, ko par tavu raksturu un likteni stāsta dzimšanas gada pēdējais cipars
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.