
Foto – Bonapettit.lv
Dedzinošais paniņu kokteilis – asu garšu cienītājiem 0
Pagatavošana:
No selerijas kātiem izspiest sulu.
Rekomendējam izmantot lēnās gaitas sulu spiedi.
Paniņas sajaukt ar sasmalcinātiem ķiplokiem, garšvielām, selerijas sulu un sablendēt. Pēc garšas pievienot sāli un dedzinošo garšvielu maisījumu, apmaisīt.
Pasniedz uzreiz.
Reklāma
Reklāma
Zintniece atklāj: 5 biežākās pazīmes, ka miris tuvinieks cenšas sazināties ar jums
Īsti veiksminieki! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, zina, kā viegli pārvērst savas vēlmes realitātē
Uzticamas un lētas: eksperti nosaukuši trīs automašīnas, kuras kalpos gadiem ilgi, pat tad, ja tās ir jau lietotas
