Foto: Aija Geida

Deserts ar šokolādi un dzērvenēm 0

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
Kokteilis
Attiecības darbā? Lūk, šajās profesijās partneri visbiežāk tiek krāpti ar darba kolēģiem
TV24
Henrijs Kaļķis par pensionēšanās vecuma sliekšņa celšanu: Tas būs neizbēgami
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 400 g biezpiena
• 200 ml saldā krējuma
• 70 g lazdu riekstu vai mandeļu
• 50 g šokolādes
• 50 ml apelsīna sulas
• sauja dzērveņu
• 4 pilngraudu auzu cepumi
• 2 ēdamkarotes cukura
• 1,5 ēdamkarotes rīvētas apelsīna miziņas

Pagatavošana.
Biezpienam pielej apelsīna sulu, pieliek cukuru un maisa/mīca, līdz iegūta viendabīga masa. Cepumus ieliek dvielī un ar mīklas rulli sadauza drupačās. Riekstus uz pannas apgrauzdē un mazliet sakapā. Šokolādi sarīvē. Saldo krējumu saputo. Biezpiena masai pieliek šokolādi, rīvētu apelsīna miziņu, dzērvenes, putukrējumu, visu samaisa. Kārto deserta trauciņos, pasniedz ar skābu mērci (dzērveņu, brūkleņu).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.