Foto-Baiba Buceniece

Deserts “Saldais skūpsts” 0

Sastāvdaļas: saldēti vai konservēti augļi – persiki, ananass, ķirši, āboli, vīnogas, sīrups vai sula, kanēlis, baltvīns, saldējums.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Katliņā lej baltvīnu, brīdi pavāra, lai izgaro alkohols. Pievieno atkausētus vai konservētus augļus, mazliet sīrupa vai ābolu vai vīnogu sulu. Pavāra 10 minūtes, lej deserta trauciņos. Var pārkaisīt ar kanēli. Pasniedz atdzisušu ar plombīra saldējumu.

 

Krodziņa “Ķirmis” šefpavāra Andreja Stepanova recepte

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.