Publicitātes foto

Desiņu zupa ar tomātiem un rīsiem gatavošanai uz uguns 0

Sastāvdaļas
350 g kupātu vai desiņu
800 g (2 bundžas) tomātu gabaliņu savā sulā
125 g “Dobeles dzirnavnieka” rīsu ar tvaiku apstrādi
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
1 ēdamkarote eļļas
2 ēdamkarotes tomātu mērces
1 buljona kubiņš
pipari
dilles/maize/krējums pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1) Sīpolu sagriež nelielos kubiņos, ķiploku smalki sakapā.
2) Katlā sakarsē eļļu un apcep sīpolu, kā arī ķiploku, līdz tie kļūst zeltaini. Pievieno kupātu gaļu, kas izņemta no apvalka vai arī sagrieztas desiņas. Viegli apcep.
3) Pievieno ~1 l ūdens, tomātu gabaliņus, buljona kubiņu, tomātu mērci un piparus. Visu vāra uz lēnas uguns ~15 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
4) Zupai pievieno rīsus un turpina vārīt, līdz tie mīksti ~15 minūtes.
5) Pasniedz karstu ar dillēm, krējumu un maizīti, ja vēlas.

Recepti piedāvā AS “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar kulinārijas blogeri Betiju Kalēju

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.