Diļļu – jogurta mērcīte zivju ēdieniem 0

Sastāvdaļas – 150 g bezpiedevu jogurta, 2 tējkarotes citrona sulas, dilles, 1–2 ķiploka daiviņas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Norādīto produktu pietiks 2–3 porcijām.

Sasmalcina dilles.

Veselam
Ārste atklāj piecus dīvainus, bet efektīvus veidus, kā izvairīties no saaukstēšanās
Veselam
7 produkti, no kuriem vajadzētu atteikties sievietēm pēc 40 gadu vecuma. Kādu ļaunumu tie var nodarīt?
Kokteilis
10 lietas mājoklī, kas “apēd” tavu enerģiju
Lasīt citas ziņas

Jogurtam pievieno citrona sulu, izspiestus ķiplokus un dilles. Visu kārtīgi samaisa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.