Diļļu – jogurta mērcīte zivju ēdieniem 0
Sastāvdaļas – 150 g bezpiedevu jogurta, 2 tējkarotes citrona sulas, dilles, 1–2 ķiploka daiviņas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Norādīto produktu pietiks 2–3 porcijām.
Sasmalcina dilles.
Rosļikovs iecerējis sūdzēties par attieksmi pret krieviem Latvijā, taču krievvalodīgo reakcija uz šo nodomu viņam liek pamatīgi vilties
“Šoreiz cieta mana mamma, bet rīt varbūt jau kāds cits.” Sieviete brīdina par nepatīkamu incidentu saistībā ar veikalu “Maxima”
Krievija un “Sņeguračka” – Latvijas pārstāves nacionālais tērps “Miss Universe” skaistumkonkursā izsauc sabiedrības sašutumu
Jogurtam pievieno citrona sulu, izspiestus ķiplokus un dilles. Visu kārtīgi samaisa.
Labu apetīti!



