
Diļļu – jogurta mērcīte zivju ēdieniem 0
Sastāvdaļas – 150 g bezpiedevu jogurta, 2 tējkarotes citrona sulas, dilles, 1–2 ķiploka daiviņas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Norādīto produktu pietiks 2–3 porcijām.
Sasmalcina dilles.
Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus
3
“Diezgan nevīžīga un prasta” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas un “drosmīgie” komentētāji
Jogurtam pievieno citrona sulu, izspiestus ķiplokus un dilles. Visu kārtīgi samaisa.
Labu apetīti!