Diļļu – jogurta mērcīte zivju ēdieniem 0

Sastāvdaļas – 150 g bezpiedevu jogurta, 2 tējkarotes citrona sulas, dilles, 1–2 ķiploka daiviņas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Norādīto produktu pietiks 2–3 porcijām.

Sasmalcina dilles.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Jogurtam pievieno citrona sulu, izspiestus ķiplokus un dilles. Visu kārtīgi samaisa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.