6. Parazītu muzejs Japānā
 0


Četri parazītu pētnieki no Japānas savā laboratorijā valsts galvaspilsētā Tokijā izveidojuši parazītu muzeju, kurā ieeja ir bez maksas un apmeklētājiem ir iespēja iepazīties ar dažādām cilvēka organismos parazitējošām radībām. Muzeja gods un lepnums ir deviņus metrus garš lentenis, kas bija iedzīvojies kādas sievietes vēderā, viņai nemaz nenojaušot par tā eksistenci.

Reklāma
Reklāma

7. Taureņu muzejs Malaizijā


“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Malaizijas galvaspilsētā Kualalumpurā teju 7500 kvadrātmetru lielā teritorijā atrodas taureņu muzejs, kurā mitinās vairāk nekā pieci tūkstoši šo burvīgo radību. Tā ir lielākā taureņu kolekcija pasaulē, kas Malaizijā bauda ļoti lielu popularitāti.

8. Matu muzejs Turcijā


Avanosa ir neliela pilsētiņa Turcijas vidienē. Taču tā ir izpelnījusies tūristu popularitāti, jo tur esošajās alās vietējais podnieks Čezs Galips ir ierīkojis visnotaļ neparasto matu muzeju. Galipa kolekcijā ir vairāk nekā 16 tūkstošu sieviešu mati. Dažādo garumu un krāsu mati ir piekarināti pie alu griestiem. Šajās alās atrodas arī Galipa keramikas studija.

CITI ŠOBRĪD LASA

Savienoto Valstu pilsētā Kanzasā ir izveidots vesels muzejs, kas veltīts tikai un vienīgi dzeloņstieplēm. Tajā ir iespēja iepazīties gan ar vairāk nekā 2400 dzeloņstiepļu veidiem, gan aplūkot dažādus to lietojuma paņēmienus, gan uzzināt vairāk par dzeloņstiepļu vēsturi. Intereses ir dažādas!

10. Suņu kaklasiksnu muzejs Anglijā


Līdsas pilī Anglijā atrodas savdabīgs muzejs, kura darbinieki apgalvo, ka tajā apskatāma “unikāla kolekcija ar vēsturiskām un fascinējošām suņu kaklasiksnām”. Muzejā izvietoti vairāk nekā simt dažādi eksponāti. To vidū gan piecus gadsimtus vecas medību suņu kaklasiksnas, gan 21. gadsimtā veidotas mirguļojošas suņu kaklasiksnas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.