Foto – www.plufit.ru

Dzēriens ābolu dobītē 0

Sastāvdaļas:

12 āboli (izmanto tikai kā krūzītes)

1 apelsīns, sagriezts gabaliņos

1/2 glāze brūnā cukura

2 kanēļa standziņas (vairāk rotāšanai)

2 muskatrieksti

1/2 ēdamkarotes krustnagliņu

1/2 tējkarotes smaržīgo piparu

ūdens (tik, lai pārklātu ābolus)

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

1. Nomazgājiet un nosusiniet ābolus, nogrieziet augšiņas un ar nazi vai karotīti izņemiet viducīšus un mīkstumu, atstājot tikai centimetru biezu ābolu “krūzīti”.

2. Varat ābolu iekšpuses iesmērēt ar citrona sulu, tad tie nemelnēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Ābolu mīkstumu lieciet katliņā, pārlejiet ar ūdeni, pievienojiet apelsīnus, cukuru, garšvielas un uz vidējas uguns vāriet, līdz parādās burbuļi. Tad nogrieziet uguni mazāku un vāriet 2 stundas.

4. Pēc tam šo masu sablenderējiet vai saspaidiet putriņā un atdzesējiet.

5. Pirms pasniegšanas rotājiet ar kanēļa standziņām. Parasti pasniedz istabas temperatūrā vai aukstu.

Recepte no www.plufit.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.