Foto – LETA
Dzērveņu un burkānu dzēriens spēkam un mundrumam 0
1 kg dzērveņu, 1,5 kg burkānu, 1 l vārīta, atdzesēta ūdens, cukurs pēc garšas.
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits
97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
NATO apsver būtiskas izmaiņas savā stratēģijā: izskan runas par preventīvu triecienu Krievijai
1
No dzērvenēm izspiež sulu. Burkānus sarīvē un izspiež sulu. Lej kopā burkānu un dzērveņu sulu, pieber cukuru, samaisa. Dzērienu var gatavot, dzērveņu sulai pievienojot arī dažādas citas sulas – tā ir jūsu izvēle.
Iesaka tematiskā avīze “Mājas Gardumi”



