“Ēd svaigi! No dobes – šķīvī” 0

Lai aizdzītu pavasara nogurumu, izdevniecība “Lauku Avīze” klajā laidusi grāmatžurnālu “Ēd svaigi! No dobes – šķīvī”, kuru veidojusi žurnāla “Praktiskais Latvietis” kulināre un ēdienu fotogrāfe Aija Geida. Autore piedāvā sezonai raksturīgos produktus un dalās ar receptēm aprīlim, maijam, jūnijam, jūlijam.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
TESTS. Izvēlies kleitu ballei, un mēs pateiksim, kādu pirmo iespaidu tu par sevi radi
Šausminošs atklājums: pazīstama mūziķa luksusa automašīnā atrod pirms pusotra gada pazudušas skolnieces līķi
“NATO 5. pants izkūpēs gaisā” – publiskots iespējama Krievijas uzbrukuma scenārijs Igaunijai
Lasīt citas ziņas

Svarīgi – pagatvot tā, lai būtu ne tikai veselīgi, bet arī gardi un izskatītos skaisti uz šķīvja!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.