“Ēd svaigi! No dobes – šķīvī” 0

Lai aizdzītu pavasara nogurumu, izdevniecība “Lauku Avīze” klajā laidusi grāmatžurnālu “Ēd svaigi! No dobes – šķīvī”, kuru veidojusi žurnāla “Praktiskais Latvietis” kulināre un ēdienu fotogrāfe Aija Geida. Autore piedāvā sezonai raksturīgos produktus un dalās ar receptēm aprīlim, maijam, jūnijam, jūlijam.

Reklāma
Reklāma
“Autobusā iekāpa apmēram 7 gadus vecs puika…” Šofera drosmīgais lēmums pasargā bērnu no potenciālām briesmām 7
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Kokteilis
“Ņemot vērā manu slimību…” Eksprezidents Guntis Ulmanis atklāti stāsta par veselības problēmām ģimenē
Lasīt citas ziņas

Svarīgi – pagatvot tā, lai būtu ne tikai veselīgi, bet arī gardi un izskatītos skaisti uz šķīvja!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.