
“Ēd svaigi! No dobes – šķīvī” 0
Lai aizdzītu pavasara nogurumu, izdevniecība “Lauku Avīze” klajā laidusi grāmatžurnālu “Ēd svaigi! No dobes – šķīvī”, kuru veidojusi žurnāla “Praktiskais Latvietis” kulināre un ēdienu fotogrāfe Aija Geida. Autore piedāvā sezonai raksturīgos produktus un dalās ar receptēm aprīlim, maijam, jūnijam, jūlijam.
Reklāma
Reklāma
“Autobusā iekāpa apmēram 7 gadus vecs puika…” Šofera drosmīgais lēmums pasargā bērnu no potenciālām briesmām
7
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi
10
“Ņemot vērā manu slimību…” Eksprezidents Guntis Ulmanis atklāti stāsta par veselības problēmām ģimenē
Svarīgi – pagatvot tā, lai būtu ne tikai veselīgi, bet arī gardi un izskatītos skaisti uz šķīvja!