Foto – idetox.org

Enerģijai un konfekšu vietā – veselīgās šokolādes bumbas! 0

Šīs bumbiņas uzlādēs jūs ar enerģiju, īpaši, kad tas būs vajadzīgs pēc spriedzes pilniem apstākļiem, piemēram, eksāmena vai fiziskas slodzes, treniņiem. Kā arī – ja jums vienkārši nepietika laika paēst.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

Šokolādes bumbiņas gatavo no dabiskām izejvielām, tās ir barojošas un ļoti veselīgas. Pievienojiet to masai rūgto šokolādi, un bumbas kļūs par desertu, bet bērni tās varēs baudīt konfekšu vietā.

Sastāvdaļas:
100 g herkulesa pārslu
100 g vīģu
100 g medus
50 g apgrauzdētu kokosriekstu pārslu
50 g sasmalcinātu linsēklu
2 ēdamkarotes čia sēklu
1 tējkarote bourdon vai Madagaskaras vaniļas
2 ēdamkarotes rūgtās šokolādes (ja vēlas)

CITI ŠOBRĪD LASA
Kā gatavot?
1. Virtuves kombainā sasmalcināt vīģes, līdz veidojas vienmērīga masa.
2. Pievienot pārējās sastāvdaļas, izņemot šokolādi. Visu samalt.
3. Uzmanīgi pievienot šokolādes gabaliņus.
4. No iegūtās masas izveidot bumbiņas, viļājot starp abām rokām.
5. Var glabāt ledusskapī līdz 10 dienām.
Sastāvdaļas var variēt, var vīģu vietā izmantot riekstus vai rozīnes. Pievienot sasmalcinātus riekstus. Vienīgi nevar mainīt medus daudzumu, jo tas satur bumbiņu masu kopā.
Recepte no idetox.org
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.