Publicitātes foto

Eničilada – silta, garda un sātīga tortilja 0

Sastāvdaļas
• 4 tortiljas
• 2 vistas filejas
• 2 ķiploka daiviņas
• 1 sīpols
• 4 ledus salāta lapas
• 50 g Čedaras siera
• 2 ēdamkarotes eļļas
• ½ glāze tomātu salsas
• sāls
• malti melnie pipari

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Pēc Ukrainas dronu trieciena Baltijas jūras ostā aizdegas naftas rūpnīca
Kokteilis
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Eļļā apcep sīpola ripiņas. Tās izceļ no pannas un eļļā liek ķiplokus un vistas filejas, kas ierīvētas ar sāli un pipariem. Apcep no abām pusēm. Fileju atdzesē un sagriež strēmelēs. Uz tortiljas kārto ledus salātu strēmeles, ceptos sīpolus, gaļu, pārlej ar tomātu salsu, satin stingros rullīšos un cieši kopā saliek cepamtraukā. Visu pārkaisa ar rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī, līdz siers izkusis.

Eničilada ir otrs siltās tortiljas paveids. Vidēja izmēra kviešu vai mīkstajā kukurūzas tortiljā pilda gaļu, pupiņas un sieru, veģetārajā versijā – tikai sieru. Lai garšas buķete būtu bagātīgāka, pirms likšanas cepeškrāsnī enčiladu pārlej ar salsu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.