Foto-Christian Jung/Fotolia

Ērkšķogu marmelāde ar kanēļa standziņu 0

Sastāvdaļas 1 litram marmelādes
• 500 g ērkšķogu
• 50 ml ūdens
• 500 g Dansukker ievārījuma cukura
• 1 kanēļa standziņa

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ērkšķogas attīra no kātiņiem un kauslapiņām, noskalo, pievieno mazliet ūdens un vāra 3 minūtes.
Izkarsētās ogas blenderī sasmalcina. Pievieno cukuru un kanēļa standziņu. Vēlreiz uzkarsē un vāra 10 minūtes.
Nosmeļ putas un pilda tīrās, izkarsētās burciņās. Cieši aizvāko un uzglabā tumšā, vēsā vietā.
Garša un krāsa mainīsies atkarībā no ērkšķ­ogu šķirnes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.