Foto-Christian Jung/Fotolia

Ērkšķogu marmelāde ar kanēļa standziņu 0

Sastāvdaļas 1 litram marmelādes
• 500 g ērkšķogu
• 50 ml ūdens
• 500 g Dansukker ievārījuma cukura
• 1 kanēļa standziņa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
Veselam
“Izmēz” savu ķermeni! 7 produkti, kas dabiski attīra organismu un palīdz atjaunot līdzsvaru
Kokteilis
TESTS. Izvēlies visvilinošāko slotu un uzzini, kāda neatklāta raganu spēja tevī jau izsenis mīt
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ērkšķogas attīra no kātiņiem un kauslapiņām, noskalo, pievieno mazliet ūdens un vāra 3 minūtes.
Izkarsētās ogas blenderī sasmalcina. Pievieno cukuru un kanēļa standziņu. Vēlreiz uzkarsē un vāra 10 minūtes.
Nosmeļ putas un pilda tīrās, izkarsētās burciņās. Cieši aizvāko un uzglabā tumšā, vēsā vietā.
Garša un krāsa mainīsies atkarībā no ērkšķ­ogu šķirnes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.