Publicitātes foto

FOTO: “Skyline Bar” pārsteidz ar jauno konceptu 0

Rīgā, Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel 26. stāvā, ar vērienīgu pasākumu tika prezentēts jaunais Skyline Bar koncepts “Elevate Your Senses” jeb latviskojot – “Sajūtu lidojums”. Vakara gaitā viesi tika iepazīstināti ne tikai ar autentiskiem kokteiļiem un Āzijas virtuvi, bet arī piedzīvoja īstenu sajūtu un piecu maņu stimulāciju.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Lasīt citas ziņas
Publicitātes foto

“Ar jauno sajūtu konceptu vēlamies cilvēkos raisīt atmiņā paliekošas emocijas, radot autentisku pieredzi un stimulējot visas piecas maņas – redzi, dzirdi, garšu, tausti un ožu. Jutām, ka ar mūsdienu tehnoloģiju straujo attīstību novārtā palikušas cilvēku patiesās sajūtas, taču dzīvojot pieredzes laikmetā, tās nedrīkst atļauties ignorēt. Arī cilvēku skaits, kas izvēlas savu laiku un naudu tērēt pieredzēs, nevis lietās, turpina augt. Tā arī nonācām līdz jaunu sajūtu radīšanai,” skaidro Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel direktors un idejas autors Gerhards Erasmus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atklāšanā viesi tika iepazīstināti ar 16 kokteiļiem, kurus, iedvesmojoties no Rīgas, izveidoja dzērienu miksēšanas meistars no Lielbritānijas Džons Kolingvuds – četri no dzērieniem pasākuma laikā tika iedzīvināti dažādos priekšnesumos. Savukārt jaunajā ēdienkartē Āzijas eksotiku ieviesa slavenību šefpavārs no Jaunzēlandes – Ārons Stots. Vienu no ēdieniem – izturētas liellopa filejas tartaru – viesu priekšā pagatavoja Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel šefpavārs Oļegs Soročins. Visi kokteiļi un ēdieni tiek pasniegti dažādos veidos un formās, piemēram, traukos ar īpašu tekstūru un pārdomātu noformējumu, kas veicina sajūtu atmodināšanu cilvēkos. “Jaunās ēdienkartes bārā ir tikai trešo dienu, taču jau esam novērojuši, ka cilvēki pie tām pavada ilgāku laiku, jo ir interesanti – radošais drukas risinājums stimulē ne tikai vizuālo tēlu, bet arī tausti,” stāsta Gerhards Erasmus.

Publicitātes foto

Pasākuma laikā viesus pārsteidza raibi priekšnesumi– sākot ar kaislīgām dejām un Latvijas hip-hop pionieres Zelmas Jēgeres uzstāšanos līdz Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel šefpavāra meistarklasei. Vakaru noslēdza FLYTIE bārmeņi Linards Grundmanis un Romāns Kovaļenkovs ar iespaidīgu šovu, pēc kura viesi tika aicināti ieņemt deju grīdu. Par muzikālo atmosfēru parūpējās DJ Mixmasters AG.

Novērtēt bāra jaunumus bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis – airBaltic izpilddirektors Martins Gauss, Riga TV24 personības Aivis un Lelde Ceriņi, fitnesa entuziasti Gints un Juta Valdmaņi, stiliste Iveta Vecmane, aktrise Leonīda Ķestere un daudzi citi.

“Pēdējo gadu laikā Skyline bārs vietējo iedzīvotāju acīs bija zaudējis savu pievilcību, taču esam pārliecināti, ka ar jauno konceptu šis priekšstats mainīsies, un bāra apmeklējums atmiņā paliks vēl ilgi pēc tam ne tikai tūristiem, bet arī vietējiem,” tā Gerhards Erasmus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.