Franču pankūciņas Crep Suzete – gatavas aplej ar konjaku un aizdedzina 0

Sastāvdaļas
• 250 ml saldā krējuma
• 150 ml piena
• 120 g kviešu miltu
• 2 olas
• 1 ēdamkarote pūdercukura + sāls
• smalki rīvēta apelsīna miziņa

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Miltus sajauc ar cukuru un sāli. Pakāpeniski iemaisa pienu un krējumu. Pievieno olas un apelsīna miziņu, ļauj uzbriest vismaz stundu. Cep plānās pankūkas – tik plānas kā papīra lapa.

No 4 apelsīnu sulas + 1 citrona sulas, 120 g cukura, 100 g nesālīta sviesta, 3 ēdamkarotēm apelsīnu liķiera un 1,5 ēdamkarotēm konjaka gatavo mērci. Pannā izkausē cukuru, līdz tas sāk karamelizēties. Pakāpeniski pievieno augļu sulu un pārējās mērces sastāvdaļas. Vāra, līdz sāk biezēt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pankūkas mērcē sīrupā, kārto šķīvī, aplej ar konjaku un aizdedzina.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.