Praktiski
Receptes

Gaileņu krēmzupa ar pašceptiem siera cepumiem0

Publicitātes foto

Sastāvdaļas
• 500 g gaileņu
• 800 g buljona
• Sīpols
• Ķiploka daiviņa
• 250 g saldā krējuma
• Eļļa cepšanai

Cepumiem
• 80 g siera
• 100 g kārtainās mīklas
• Ola

Pagatavošana.
Katliņā apcep gailenes, pievieno sagrieztu sīpolu, ķiploku, samazina liesmu un turpina cept vēl piecas minūtes. Ielej buljonu un vāra 15 minūtes. Tad pievieno saldo krējumu un uz nelielas uguns vāra vēl 10 minūtes. Pieber sāli, piparus un sablendē.
Cepumiem kārtaino bezrauga mīklu sagriež plānās strēmelēs, noziež ar olu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī.

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.

Lasītākie

IK
Ilze Kuzmina
Latvijā
Skolotāju trūkums – aizvien lielāks. Slēgt skolas, celt prestižu vai palielināt algas?
20 minūtes
LA
LA.LV
Latvijā
Tiek pārskatīts pensiju apmērs. Vai šoruden indeksācijas rezultātā palielināsies visas pensijas?
7 stundas
AG
Andris Grīnbergs
Laukos
Aptauja: Vai pamanīji, ka samazinātās PVN likmes dēļ augļiem, ogām un dārzeņiem bijušas zemākas cenas? 4
2 stundas
LL
LETA, LA.lv
Latvijā
“Esam vīlušies, mums nav ko slēpt, NEPLP lēmumu publicēsim un pārsūdzēsim!” “RīgaTV 24” par piemēroto sodu 4
4 stundas
LE
LETA
Latvijā
Rīgai pievienojas vēl viena Covid-19 līderpilsēta, saslimuši divi sociālie darbinieki
3 stundas