
Foto – Shutterstock
Gaisīgie riekstu cepumi “Pārslas” 5
130 g miltu, 260 g cukura, 130 g sviesta, 3 olu baltumi, 260 g riekstu.
Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts
13
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Puto olas baltumus ar pusi cukura, atsevišķi puto pārējo cukuru ar sviestu.
Riekstus samaļ gaļas mašīnā. Visu savieno kopā.
Cepešpannu ietauko ar sviestu. Ar konditorejas maisu uz plāts izspiež cepumus un cep 210 oC.