Foto – Shutterstock

Gaisīgie riekstu cepumi “Pārslas” 5

130 g miltu, 260 g cukura, 130 g sviesta, 3 olu baltumi, 260 g riekstu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
No Auna drosmes līdz Zivju intuīcijai. Pasaki, kas esi pēc horoskopa, un mēs pateiksim, kādas īpašības tev “nāk līdzi pūrā”!
Veselam
Ir ielikti labi pamati, lai mēs kļūtu par nāciju ar šķībākajiem zobiem – Latvijā, iespējams, darbojas “ortodontu kartelis”
Lai Krievija nepārvērstos par Ķīnas koloniju, tai ir palicis tikai viens ceļš; finansiāli jau tā ir pilnīgi sabrukusi
Lasīt citas ziņas

Puto olas baltumus ar pusi cukura, atsevišķi puto pārējo cukuru ar sviestu.

Riekstus samaļ gaļas mašīnā. Visu savieno kopā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepešpannu ietauko ar sviestu. Ar konditorejas maisu uz plāts izspiež cepumus un cep 210 oC.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.