
Foto – Shutterstock
Gaisīgie riekstu cepumi “Pārslas” 5
130 g miltu, 260 g cukura, 130 g sviesta, 3 olu baltumi, 260 g riekstu.
Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Puto olas baltumus ar pusi cukura, atsevišķi puto pārējo cukuru ar sviestu.
Riekstus samaļ gaļas mašīnā. Visu savieno kopā.
Cepešpannu ietauko ar sviestu. Ar konditorejas maisu uz plāts izspiež cepumus un cep 210 oC.