Publicitātes foto

Gaļas bumbiņas ar puķkāpostu un kartupeļu biezeni 0

Sastāvdaļas (četrām porcijām):
320 g gaļas bumbiņu ar brokoļiem un zirņiem (var izmantot Rakveres gaļas bumbiņas);
350 g nomizotu kartupeļu;
350 g sagrieztu puķkāpostu;
50 ml saldā krējuma;
50 g sviesta;
citrona sula;
kapātas dilles;
sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus liek vārošā ūdenī, kam pievienota sāls, un vāra aptuveni 20 minūtes, līdz tie ir mīksti. Atsevišķi aptuveni 10 minūtes vāra puķkāpostus, līdz arī tie ir mīksti. Uzkarsē katliņā līdz vārīšanās temperatūrai krējumu un pusi sviesta. Saspaida kartupeļus putrā. Sablenderē puķkāpostus. Pievieno puķkāpostus kartupeļiem un pielej krējuma maisījumu. Pievieno nedaudz citrona sulas un sāli pēc garšas. Lai rezultāts būtu gaisīgāks, biezeni var viegli saputot ar mikseri.

Uz pannas apbrūnina gaļas bumbiņas. Izkausē atlikušo sviestu un samaisa to ar kapātām dillēm un nedaudz citrona sulas. Liek puķkāpostu-kartupeļu biezeni uz šķīvjiem, uzlej nedaudz kausētā sviesta un pievieno gaļas bumbiņas. Pārkaisa nedaudz ar kapātām dillēm un ceļ galdā!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.