Foto: Zanda Birze

Gaļas durstītājs – un kaimiņi nedzirdēs, ka jūs gatavojat karbonādi 0

Katrai saimniecei ir savs gaļas āmuriņš, jo karbonāde ir tradicionāls svētku ēdiens. Ar āmuriņu gaļa tiek padarīta mīkstāka, šķēles – plānākas. Zinātāji iesaka pirms marinēšanas gaļas gabalus mazliet izklapēt, jo tad marināde iedarbosies intensīvāk. Gaļas āmuru dizains ir ļoti dažāds – sākot no dizainiskiem instrumentiem koka kātā, smagu galvu, kas apdarināta ar metālu, līdz vienkāršiem, parastam āmuram līdzīgiem.

Reklāma
Reklāma
Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 69
Lasīt citas ziņas

Klapēšanas vietā gaļu pirms cepšanas vai marinēšanas var arī sadurstīt. Turklāt to izdarīt klusām, lai kaimiņi pat nenojauš, ka jums pusdienās būs karbonāde. Modernā virtuvē piestāvēs gaļas apstrādes rīks, kas ir ļoti kompakts, toties jaudīgs – 24 nerūsējošā tērauda tapiņas gaļu sadurstīs pamatīgi, jo tās ir asas un spēj apstrādāt 3 cm biezu gaļas šķēli.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.