Foto-vk.com

Garda uzkoda no baklažāniem 0

Sastāvdaļas – 2 baklažāni, 1,5 – 2 ēdamkarotes miltu, augu eļļa cepšanai, 2 lieli burkāni, 3 ķiploka daiviņas, majonēze, sāls.

Pagatavošana.

Veselam
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
Kokteilis
Gatavojies laimes pieplūdumam! Šīs trīs zodiaka zīmes Ziemassvētkos piemeklēs īsts brīnums 1
Kokteilis
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
Lasīt citas ziņas

Baklažānus sagriež ripiņās apmēram 5mm biezumā.

Sagrieztos baklažānus apviļā miltos, pasāla un apcep zeltaini brūnus no abām pusēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Burkānus ar visu mizu novāra, atdzesē, nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.

Burkāniem pievieno caur ķiplokspiedi sasmalcinātus ķiplokus, majonēzi un sāli pēc garšas.

Šķīvī liek apceptos baklažānus, tiem virsū kārtīgu cepurīti no burkānu masas. Sarindo baklažānus citu blakus citam.

Rotā pēc sirds patikas – ar ķiršu tomātiņiem, pētersīļiem, salātu lapām utt.

Starp baklažāna ripiņu un burkānu masu var likt arī plānas tomāta ripiņas, tās iepriekš pārkaisot ar sāli.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.