Foto-povarenok.ru

Garda uzkoda no gurķa un kūpinātas foreles 0

Sastāvdaļas – 16 ķiršu tomātiņi, 120 g konservētas kukurūzas vālītes, 140 g kausēta siera ar zaļumiem (var arī bez zaļumiem), 1 garš svaigs gurķis, 170 g auksti kūpinātas foreles.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Asinsspiediens atkal uzkāpis? Noteikti apēdi kādu no šiem 9 produktiem – no tiem noteikti jāizvairās
Elle uz zemes: virs Eiropas nostiprinājies nāvējošs karstuma kupols. Kā tas ietekmēs laikapstākļus?
Kokteilis
Vīrieši ir kā traki pēc sievietēm, kuras bez aizķeršanās var atbildēt uz šiem 6 jautājumiem 1
Lasīt citas ziņas

Foreli sagriež plānās šķēlītēs. Gurķi nomazgā un ar dārzeņu nazi sagriež ļoti plānās garās strēmelēs.

Uz pārtikas plēves izklāj gurķa šķēles cieši citu pie citas, lai šķēles mala pārklāj iepriekšējo šķēli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz gurķa šķēlēm malā liek sagriezto foreli, uz tās liek kausēto sieru un tam blakus kukurūzas vālītes.

Ar plēves palīdzību visu satin ruletē līdz gurķa vidum, nogriež ar nazi.

Uz otras gurķa daļas atkal liek foreli, virsū sieru un kukurūzas vālītes. Veido otru ruletīti.

Abas ruletes ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Pēc tam ruleti sagriež gabaliņos nedaudz ieslīpi un kārto uz šķīvja.

Katrā gabaliņā iesprauž iesmiņu ar ķiršu tomātiņu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.