Foto-povarenok.ru

Garda uzkoda no gurķa un kūpinātas foreles 0

Sastāvdaļas – 16 ķiršu tomātiņi, 120 g konservētas kukurūzas vālītes, 140 g kausēta siera ar zaļumiem (var arī bez zaļumiem), 1 garš svaigs gurķis, 170 g auksti kūpinātas foreles.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Pozitīvākās zodiaka zīmes: kura ir optimiste Nr. 1, bet kura ir īsta īgņa
Kokteilis
Lūdzu, lūdzu, kaut es būtu viens no viņiem: cilvēki, kas dzimuši šajos trijos datumos, tiek uzskatīti par visgudrākajiem pasaulē
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Lasīt citas ziņas

Foreli sagriež plānās šķēlītēs. Gurķi nomazgā un ar dārzeņu nazi sagriež ļoti plānās garās strēmelēs.

Uz pārtikas plēves izklāj gurķa šķēles cieši citu pie citas, lai šķēles mala pārklāj iepriekšējo šķēli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz gurķa šķēlēm malā liek sagriezto foreli, uz tās liek kausēto sieru un tam blakus kukurūzas vālītes.

Ar plēves palīdzību visu satin ruletē līdz gurķa vidum, nogriež ar nazi.

Uz otras gurķa daļas atkal liek foreli, virsū sieru un kukurūzas vālītes. Veido otru ruletīti.

Abas ruletes ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Pēc tam ruleti sagriež gabaliņos nedaudz ieslīpi un kārto uz šķīvja.

Katrā gabaliņā iesprauž iesmiņu ar ķiršu tomātiņu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.