Foto-povarenok.ru

Garda uzkoda no gurķa un kūpinātas foreles 0

Sastāvdaļas – 16 ķiršu tomātiņi, 120 g konservētas kukurūzas vālītes, 140 g kausēta siera ar zaļumiem (var arī bez zaļumiem), 1 garš svaigs gurķis, 170 g auksti kūpinātas foreles.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Foreli sagriež plānās šķēlītēs. Gurķi nomazgā un ar dārzeņu nazi sagriež ļoti plānās garās strēmelēs.

Uz pārtikas plēves izklāj gurķa šķēles cieši citu pie citas, lai šķēles mala pārklāj iepriekšējo šķēli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz gurķa šķēlēm malā liek sagriezto foreli, uz tās liek kausēto sieru un tam blakus kukurūzas vālītes.

Ar plēves palīdzību visu satin ruletē līdz gurķa vidum, nogriež ar nazi.

Uz otras gurķa daļas atkal liek foreli, virsū sieru un kukurūzas vālītes. Veido otru ruletīti.

Abas ruletes ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Pēc tam ruleti sagriež gabaliņos nedaudz ieslīpi un kārto uz šķīvja.

Katrā gabaliņā iesprauž iesmiņu ar ķiršu tomātiņu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.