Praktiski
Receptes

Garda zivju zupiņa – vēsā laikā sasildīs0

Foto – Andris Tiļļa

Zivs galva, asaka, spuras – vārdu sakot, zupas izlase. Katlā ielej ūdeni, ieliek zivs izlasi, veselu nomizotu sīpolu, piparus un vāra buljonu, ik pa laikam noputojot netīrumus, kas rodas vāroties. Kad zivs “gaļa” atlec no asakas, izņem to ārā, noņem laša ”gaļu” no asakām. No buljona izņem ārā sīpolu un zupai pievieno burkānus un kartupeļus, lauru lapas un sāli pēc garšas. Buljona dzidrināšanai var pievienot mazliet degvīna. Vāra, līdz burkāni un kartupeļi mīksti. Pasniedz ar sagrieztiem lociņiem, pētersīļiem, dillēm.

 

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
PR
Praktiski.lv
Praktiski
VIDEO. Kāda barība ir vispiemērotākā kaķiem?
2 dienas
AK
Aiva Kalve
Praktiski
10 triki, lai grilēts ēdiens izdotos nevainojami gards
2 dienas
AO
Andris Ozoliņš
Praktiski
Ar zelta podu vairs nepārsteigt: dizaineri izgudrojuši hibrīdpodus!
2 dienas

Lasītākie

ZD
Zigfrīds Dzedulis
Laukos
“Zemes cenas pieaug.” “Altum” vadītājs Bērziņš intervijā arī atklāj, ka koronavīruss nav mazinājis interesi par zemi
Intervija 16 stundas
LL
LETA, LA.lv
Ekonomika
Eiropas Komisija apstiprinājusi 250 miljonu eiro ieguldīšanu “airBaltic” kapitālā
11 stundas
LA
LA.LV
Latvijā
Levits darbojas tik pasīvi, lai nesašūpotu valdību. Profesore Kreituse par prezidenta darbu gada griezumā 4
14 stundas
LL
Lato Lapsa
Latvijā
Kā VID izbeidz no sabiedrības acīm slēpto kriminālprocesu pret “savu” degvielas zagli 5
21 stundas
JL
Juris Lorencs
Pasaulē
Juris Lorencs: Diktators, kurš kļūst smieklīgs, vairs nav bīstams. Viņa dienas ir skaitītas
13 stundas