Foto – gotovimdoma.ru

Gardās siera bumbas 0

Bumbiņām:

400 g rikotas siera

1 glāze gouda siers

1 glāze mozarellas siera

1 glāze miltu

3 olas

2 glāzes rīvmaizes

augu eļļa pēc vajadzības

Mērcei:

0,3 glāzes dižonas sinepju

2 ēdamkarotes sinepju

2 ēdamkarotes balzametiķa

1 ēdamkarote medus

Samaisa sierus vienmērīgā masā. Ņem aptuveni 1 ēdamkaroti masas, izveido bumbiņu. Liek traukā, kas izklāta ar pergamentu. Veic to ar visu siera masu. Ieliek trauku saldētavā uz 30 minūtēm.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Izņem bumbiņas no saldētavas, apviļā miltos, pēc tam liek sakultās olās un apviļā rīvmaizē (tai var pielikt sāli). Atkal liek bumbiņas traukā un saldētavā.

Katlā uzkarsē eļļu līdz 180 grādiem (tik daudz, lai ieliktās bumbiņas neskartu katla dibenu).

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzmanīgi liek bumbiņas karstajā eļļā, pa vairākām. Gatavo 2-3 minūtes. Gatavās bumbiņas izliek uz papīra. Var apsālīt.

Recepte no gotovimdoma.ru
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.