Foto: Alexey Borodin

Gardas un vienkāršas! Laiks gatavot ķirbju sukādes 14

Autors: Anna Skariņa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

Kokteilis
Ziemassvētki – brīnumu laiks, bet daļai zodiaka zīmju pārstāvju tās ir tīrās mocības! Uzzini, kuras zīmes patiesībā necieš šos svētkus
Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
Kokteilis
Arestēts Makrona galvenais sulainis. Viņš prezidenta acu priekšā darījis ko tādu, kas šokējis visu Franciju
Lasīt citas ziņas

400 g ķirbja
200 g cukura
½ apelsīna vai citrona
1 ābols
½ glāzes ūdens
2–3 ēdamkarotes pūdera

Pagatavošana

Ķirbjus sagriež nelielos gabaliņos (aptuveni 2×2 cm), nomazgā karstā ūdenī, nogriež mizu un izņem mīkstumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad to visu liek katliņā, apber ar cukuru un atstāj ledusskapī visu nakti. Nākamajā dienā ielej ūdeni, lai masa būtu apsegta, un liek uz uguns. Masu vāra 5 minūtes, tad tai ļauj pilnībā atdzist.

Šādu secību – uzvārīšana-pilnīga atdzišana – atkārto četras reizes. Pēc tam sīrupu nolej un ķirbja gabaliņus liek žāvēties uz cepamā papīra. Kad sukādes gatavas, tās apkaisa ar pūdercukuru un liek skaistā traukā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.