
Foto – Andris Tiļļa
Gardi! Skābu kāpostu zupa – pēcsvētku delikatese 0
Aukstajā laikā iederas silta skābu kāpostu zupa, kuras recepti guvu no sievastēva.
Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
5 litru tilpuma katlam vajag kilogramu liesas cūkgaļas, sauju grūbu. Kad gaļa izvārīta, to izņem. Vāra skābus kāpostus kopā ar grūbām, pievienojot ķimenes un burkānus. Garšu sabalansēšanai pieliek ābolu biezeni (saldo). Var ēst kopā ar izvārītiem un apceptiem kartupeļiem un bekona šķēlītēm.