
Foto – Andris Tiļļa
Gardi! Skābu kāpostu zupa – pēcsvētku delikatese 0
Aukstajā laikā iederas silta skābu kāpostu zupa, kuras recepti guvu no sievastēva.
Reklāma
Reklāma
Trīs zodiaka zīmes beidzot piedzīvos kaut ko sen gaidītu: tas notiks jau šodien
“Pirmo reizi pa 10 gadiem redzu…” Cilvēki pamatīgi izbrīnīti par redzēto lielveikalā
“Gribētu atvainoties Latvijas vārdā…” Hermanis pēc Trampa runas ANO publicē drosmīgu vēstījumu
5 litru tilpuma katlam vajag kilogramu liesas cūkgaļas, sauju grūbu. Kad gaļa izvārīta, to izņem. Vāra skābus kāpostus kopā ar grūbām, pievienojot ķimenes un burkānus. Garšu sabalansēšanai pieliek ābolu biezeni (saldo). Var ēst kopā ar izvārītiem un apceptiem kartupeļiem un bekona šķēlītēm.