Foto – Andris Tiļļa
Gardi! Skābu kāpostu zupa – pēcsvētku delikatese 0
Aukstajā laikā iederas silta skābu kāpostu zupa, kuras recepti guvu no sievastēva.
Reklāma
Reklāma
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Paciente ar sūdzībām par galvassāpēm vēršas vairākās slimnīcās, taču pretī saņem vien nievājošu attieksmi – kā vēlāk izrādās, viņai diagnosticēta nopietna slimība
5 litru tilpuma katlam vajag kilogramu liesas cūkgaļas, sauju grūbu. Kad gaļa izvārīta, to izņem. Vāra skābus kāpostus kopā ar grūbām, pievienojot ķimenes un burkānus. Garšu sabalansēšanai pieliek ābolu biezeni (saldo). Var ēst kopā ar izvārītiem un apceptiem kartupeļiem un bekona šķēlītēm.



