
Foto – Andris Tiļļa
Gardi! Skābu kāpostu zupa – pēcsvētku delikatese 0
Aukstajā laikā iederas silta skābu kāpostu zupa, kuras recepti guvu no sievastēva.
Reklāma
Reklāma
Krīze Krievijā saasinās: izlūkdienests brīdina — Putinu gaida vēl viens sāpīgs trieciens
“Iespējams, šo karu neuzvarēsim…” Lukašenko intervijā dod mājienus par karu ar Baltijas valstīm un Poliju
VIDEO. Kā tādiem tiesības var dot? Nokaitināts šoferis parāda, kura tipa autovadītāji, viņaprāt, ir visbīstamākie
5 litru tilpuma katlam vajag kilogramu liesas cūkgaļas, sauju grūbu. Kad gaļa izvārīta, to izņem. Vāra skābus kāpostus kopā ar grūbām, pievienojot ķimenes un burkānus. Garšu sabalansēšanai pieliek ābolu biezeni (saldo). Var ēst kopā ar izvārītiem un apceptiem kartupeļiem un bekona šķēlītēm.