Foto: Shutterstock

Gardie “Čaukstiņi”. Otaņķu saimnieces recepte 0

Sastāvdaļas – 1,4 kg biezpiena, 1,4 kg margarīna, 2 kg kviešu miltu, 500 g cukura, 1,5 ēdamkarotes sodas un 1,5 ēdamkarotes etiķa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Biezpienu samaļ, iesijā miltus, visu samīca kopā ar margarīnu. Izrullē 3 mm biezu plāksni, griež gabaliņos tā, lai būtu robotas maliņas. Katru cepumu apviļā cukurā, aizloka kā aploksni (cukurs iekšpusē). Cepšanas laikā vidus uzceļas – uzpūšas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.