Foto: Shutterstock

Gardie “Čaukstiņi”. Otaņķu saimnieces recepte 0

Sastāvdaļas – 1,4 kg biezpiena, 1,4 kg margarīna, 2 kg kviešu miltu, 500 g cukura, 1,5 ēdamkarotes sodas un 1,5 ēdamkarotes etiķa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Biezpienu samaļ, iesijā miltus, visu samīca kopā ar margarīnu. Izrullē 3 mm biezu plāksni, griež gabaliņos tā, lai būtu robotas maliņas. Katru cepumu apviļā cukurā, aizloka kā aploksni (cukurs iekšpusē). Cepšanas laikā vidus uzceļas – uzpūšas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.