Foto – Valdis Semjonovs

Gardie un sātīgie salāti “Jūras kokteilis” 0

Sastāvdaļas
Mencu fileja, laša fileja, garneles, “Santa Maria” garšviela “Citronpipari”, “Knorr” zivju garšviela, rīsi, eļļa.

Reklāma
Reklāma
Kā atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
RAKSTA REDAKTORS
“Es sakožu zobus un maksāju,” 83 gadus vecu pensionāri Rīgā piespiež atteikties no beztermiņa īres līguma 70
“Neiet mums viegli…” Politoloģe Ilga Kreituse pārcietusi smagu operāciju
Lasīt citas ziņas

Salātiem – burkāni, paprika, puravs, marinēti gurķīši.

Pagatavošana.
Mencas un laša fileju liek uz pannas un apcep eļļā. Lasi viegli pārkaisa ar “Santa Maria” garšvielu “Citronpipari”, mencu – ar “Knorr” zivju garšvielu. Kad menca un lasis gatavs, ber klāt garneles. Kad tās atkusušas, pielej klāt saldo krējumu un visu vēl brīdi pasautē. Šo jūras velšu maisījumu pasniedz ar vārītiem rīsiem. Pievieno dārzeņu salātus, ko gatavo no svaigiem rīvētiem burkāniem, strēmelītēs sagrieztas paprikas, puravu ripiņām un marinētiem gurķīšiem, tos sajaucot kopā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Paldies par atsaucību kafejnīcai “Sumbrs”!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.