Foto – alex-povar.blogspot.ru/

Gards biezpiena deserts 0

Pagatavošana:

Biezpienu samaisa ar pūdercukuru.

Aprikozes un plūmes sagriež garenos gabaliņos.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Es nepatīku tavai mammai, un na*uj ar viņu” – kādas Rīgas skolas gada noslēguma balle izvērtusies ne pārāk “pieklājīga”
Lasīt citas ziņas

Uz pārtikas plēves uzber kokosriekstu pārlas, liek biezpiena kārtu, izlīdzina.

Uz biezpiena kārtas liek aprikozes un plūmes, sarullē, izveidojot biezu ruleti. Ieliek uz 15 minūtēm ledusskapī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagriež ruleti gabaliņos. Ja biezpiens līp pie naža, apšļaksta nazi ar ūdeni.

Pirms pasniegšanas apkaisa ar pūdercukuru un rotā ar šokolādes gabaliņiem vai ko citu.

Recepte no   alex-povar.blogspot.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.