Foto – alex-povar.blogspot.ru/

Gards biezpiena deserts 0

Pagatavošana:

Biezpienu samaisa ar pūdercukuru.

Aprikozes un plūmes sagriež garenos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Uz pārtikas plēves uzber kokosriekstu pārlas, liek biezpiena kārtu, izlīdzina.

Uz biezpiena kārtas liek aprikozes un plūmes, sarullē, izveidojot biezu ruleti. Ieliek uz 15 minūtēm ledusskapī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagriež ruleti gabaliņos. Ja biezpiens līp pie naža, apšļaksta nazi ar ūdeni.

Pirms pasniegšanas apkaisa ar pūdercukuru un rotā ar šokolādes gabaliņiem vai ko citu.

Recepte no   alex-povar.blogspot.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.