“Garšvielas galdā” 0

Nākusi klajā jaunā gada pirmā LA Tematiskā avīze – “Garšvielas galdā”, kuras saturu labi izsaka izdevuma apakšvirsraksts – “No garšauga līdz garšvielai un gardai maltītei”, tātad tekstos un attēlos apskatīti gan garšaugi, gan garšvielas un to maisījumi, gan sniegtas interesantas ēdienu receptes ar bagātīgu garšvielu izmantošanu.

Reklāma
Reklāma
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
Kokteilis
Kas sēdētu 7 Latvijas novadu mēra krēslos, ja izvēle būtu mākslīgā intelekta ziņā? 10
Eiropa šokā: Lielbritānijā populārākais jaundzimušo vārds nāk no musulmaņiem
Lasīt citas ziņas

Ņemot par pamatu ājurvēdiskās atziņas, konkrētu garšvielu grupu lietošana sasacīti iedalīta pa gadalaikiem, piemēram, ziemai garšvielas s ir spēcīgākas, sildošas, vasarai –
vieglākas, vēsinošas u. tml.

Tematiskās avīzes autore ir Līgija Ciekure, žurnāliste, kura jau lasītāju vērtējumam savulaik devusi tematiskos izdevumus “Kokteilis – skaistumam un baudai” un “Dāvanu saiņošana”.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lauku Avīzes Tematiskā Avīze, 2012. gads, nr. 1, 64 lpp., cena Ls 0,95.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.