“Garšvielas galdā” 0

Nākusi klajā jaunā gada pirmā LA Tematiskā avīze – “Garšvielas galdā”, kuras saturu labi izsaka izdevuma apakšvirsraksts – “No garšauga līdz garšvielai un gardai maltītei”, tātad tekstos un attēlos apskatīti gan garšaugi, gan garšvielas un to maisījumi, gan sniegtas interesantas ēdienu receptes ar bagātīgu garšvielu izmantošanu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Lasīt citas ziņas

Ņemot par pamatu ājurvēdiskās atziņas, konkrētu garšvielu grupu lietošana sasacīti iedalīta pa gadalaikiem, piemēram, ziemai garšvielas s ir spēcīgākas, sildošas, vasarai –
vieglākas, vēsinošas u. tml.

Tematiskās avīzes autore ir Līgija Ciekure, žurnāliste, kura jau lasītāju vērtējumam savulaik devusi tematiskos izdevumus “Kokteilis – skaistumam un baudai” un “Dāvanu saiņošana”.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lauku Avīzes Tematiskā Avīze, 2012. gads, nr. 1, 64 lpp., cena Ls 0,95.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.