Gastro ceļvedis. Žurnāla “36,6” pielikums 0

Sveiki!

Mans vārds ir Gastons Puncis, esmu gastroenterologs. Kopš strādāju šajā specialitātē un esmu sīki smalki iepazinis cilvēka lielo “pārtikas pārstrādes rūpnīcu” – gremošanas sistēmu, esmu nonācis pie secinājuma, ka tā ir patiešām apbrīnojama! Tāpēc sadarbībā ar žurnālu 36,6°C ir tapis tematisks pielikums – GASTROceļvedis.
Tādi pazīstami dakteri kā Anatolijs Danilāns, Laila Meija, Ivars Tolmanis, Mārcis Leja un citi šajā izdevumā ne tikai dalās savā personīgajā pieredzē, kā rūpēties par vēdera veselību, bet arī izvadā pa zarnu mikrofloras džungļiem, iepazīstina ar šķiedrvielu nozīmi uzturā un detalizēti iepazīstina ar jaunākajām un modernākajām kuņģa un zarnu trakta izmeklēšanas metodēm.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas
Ilustrācija – Gatis Šļūka

Var uzzināt arī daudz kā cita jauna:

par iespējām uzlabot vielmaiņu un figūru ar adatu terapiju,
par to, kas patiesībā izraisa dedzināšanu kuņģī un kā šo “ugunskuru” apdzēst;
par galējību postu – gan pārēšanos, gan badošanos;
par jauna veida atkarību – pārņemtību ar veselīgu ēšanu;
par seno patiesību, ka ceļš uz vīrieša sirdi ved caur viņa vēderu,
par draudīgiem simptomiem, kas liecina, ka ar iešanu pie ārsta nedrīkst kavēties.

Jūsu gids Gastons.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.