ĢMO pārtika nav bīstama
 0

Ģenētiski modificētie organismi (ĢMO) nav bīstamāki par to konvencionāli audzētiem ekvivalentiem, intervijā “EurActiv” paziņojusi Eiropas Komisijas galvenā zinātniskā padomniece Anna Glovera, aicinot valstis, kuras kavē ĢMO izmantošanu, par to pārliecināties.

Reklāma
Reklāma

 

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

“Nav neviena pamatota gadījuma par jebkādu kaitīgu ietekmi uz cilvēka veselību, uz dzīvnieku veselību vai vides stāvokli – tas ir diezgan spēcīgs pierādījums, un es ar pārliecību varu apgalvot, ka ĢMO produktus ēst nav riskantāk kā konvencionāli gatavotu pārtiku,” teica Glovera. “Ja mēs zemi izmantojam biodegvielas ražošanai, tas nozīmē, ka jāintensificē pārtikas ražošana,” viņa secina.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.