ĢMO pārtika nav bīstama
 0

Ģenētiski modificētie organismi (ĢMO) nav bīstamāki par to konvencionāli audzētiem ekvivalentiem, intervijā “EurActiv” paziņojusi Eiropas Komisijas galvenā zinātniskā padomniece Anna Glovera, aicinot valstis, kuras kavē ĢMO izmantošanu, par to pārliecināties.

Reklāma
Reklāma

 

Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu
Veselam
Iedarbojas labāk nekā miega zāles: ko ēst pirms gulētiešanas, lai aizmigtu bez problēmām?
Kokteilis
“Tautumeitas”, Tomijs Kešs vai “Katarsis”? Mākslīgais intelekts prognozē, kuras Baltijas valsts mūziķiem ir vislielākais potenciāls uzvarēt Eirovīzijā 7
Lasīt citas ziņas

“Nav neviena pamatota gadījuma par jebkādu kaitīgu ietekmi uz cilvēka veselību, uz dzīvnieku veselību vai vides stāvokli – tas ir diezgan spēcīgs pierādījums, un es ar pārliecību varu apgalvot, ka ĢMO produktus ēst nav riskantāk kā konvencionāli gatavotu pārtiku,” teica Glovera. “Ja mēs zemi izmantojam biodegvielas ražošanai, tas nozīmē, ka jāintensificē pārtikas ražošana,” viņa secina.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.