ĢMO pārtika nav bīstama
 0

Ģenētiski modificētie organismi (ĢMO) nav bīstamāki par to konvencionāli audzētiem ekvivalentiem, intervijā “EurActiv” paziņojusi Eiropas Komisijas galvenā zinātniskā padomniece Anna Glovera, aicinot valstis, kuras kavē ĢMO izmantošanu, par to pārliecināties.

Reklāma
Reklāma

 

Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Putina nākamais mērķis: militārais eksperts atklāj, kur ienaidnieks plāno ofensīvu 2
Lasīt citas ziņas

“Nav neviena pamatota gadījuma par jebkādu kaitīgu ietekmi uz cilvēka veselību, uz dzīvnieku veselību vai vides stāvokli – tas ir diezgan spēcīgs pierādījums, un es ar pārliecību varu apgalvot, ka ĢMO produktus ēst nav riskantāk kā konvencionāli gatavotu pārtiku,” teica Glovera. “Ja mēs zemi izmantojam biodegvielas ražošanai, tas nozīmē, ka jāintensificē pārtikas ražošana,” viņa secina.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.