Golfs ir pazīstamā ginekologa Voldemāra Lejiņa aizraušanās jau daudzus gadus.
Golfs ir pazīstamā ginekologa Voldemāra Lejiņa aizraušanās jau daudzus gadus.
Foto no Voldemāra Lejiņa personiskā arhīva

Nožēla par profesionālo darbību 1

Dakteris Lejiņš atzīst, ka golfs viņam ir kā laba narkotika. Tomēr, ņemot vērā veselības problēmas, šobrīd nevarot spēlēt tik daudz, cik gribētos, tāpēc ārsts prāto – varbūt jāspēlē šahs, jo tas ir mierīgāks. “Tomēr kustības ir vajadzīgas, un cilvēkiem manos gados – jo vairāk kustību, jo labāk. Kustība ir dzīvība. Ja ieguļas gultā, tad ir cauri,” vērtē V. Lejiņš.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
RAKSTA REDAKTORS
“Kad viņa piedzima, es uzreiz sapratu, ka kaut kas nav kārtībā” – 4 bērnu ģimeni no Jēkabpils neveiksmes vajā viena pēc otras 49
Kokteilis
FOTO. Didrihsones sekotāji viņai sagādājuši nepatīkamu pārsteigumu: “Es tiešām nezināju, ka kāds to var izdarīt…”
Lasīt citas ziņas

Pašlaik daktera vienīgā brīvā laika nodarbe ir golfs. No savulaik paša izveidotās iestādes neauglības ārstēšanai – “EGV klīnikas” – vadīšanas viņš atteicies. Gandrīz pavisam beidzis arī praktizēt kā ginekologs, profesionālajai darbībai pievēršoties vairs tikai reizi mēnesī Aizputē, kur pieņem pacientes. Atklāj, ka pievērsies Dievam. “Esmu katoļu draudzē tāpēc, ka tur ir grēksūdze. Esmu savā mūžā daudz grēkojis, kaut vai veicot abortus. Domāju, ka arī tas, kā es ārstēju sievietes pirms gadiem 20–30, bija noziegums. Dalījām antibiotiķus pa labi un pa kreisi – tās bija šausmas! Tāpēc tagad gribu pārvērst savu dzīvi – ar ticību Dievam. Man ir palīgi, kuri atbalsta Bībeles iepazīšanā.

Cik pasaule būtu skaista, ja mēs dzīvotu mīlestībā un palīdzētu viens otram! Jābūt mīlestībā ar cilvēkiem, jābūt labam,” lasītājiem novēl dakteris.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.