Foto – Anda Krauze

Grauzdēti baklažāni ar dzadziki. Recepti piedāvā Sandra Kropa 1

Sastāvdaļas – baklažāns, milti, ūdens, olīveļļa, sāls, gurķis, ķiploki, grieķu jogurts.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sagrieztas baklažāna šķēlītes apviļā miltos, kas ir sajaukti kopā ar ūdeni. Liek cepties karstā eļļā, līdz baklažāns kļūst kraukšķīgs. Apber ar sāli un pasniedz kopā ar dzadziki – sarīvēts gurķis, ķiploki, grieķu jogurts, sāls un nedaudz olīveļļas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.