Foto – Anda Krauze

Grauzdēti baklažāni ar dzadziki. Recepti piedāvā Sandra Kropa 1

Sastāvdaļas – baklažāns, milti, ūdens, olīveļļa, sāls, gurķis, ķiploki, grieķu jogurts.

“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
Tramps pēc sarunām Floridā nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: “Pastāv liela iespēja, ka…”
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Lasīt citas ziņas

Sagrieztas baklažāna šķēlītes apviļā miltos, kas ir sajaukti kopā ar ūdeni. Liek cepties karstā eļļā, līdz baklažāns kļūst kraukšķīgs. Apber ar sāli un pasniedz kopā ar dzadziki – sarīvēts gurķis, ķiploki, grieķu jogurts, sāls un nedaudz olīveļļas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.