Foto – Anda Krauze

Grieķu salāti dziedātājas Samantas Tīnas izpildījumā 0

Sastāvdaļas – gurķis, tomāts, paprika, lapu salāti, olīvas, sarkanais sīpols, galda etiķis, olīveļļa, fetas siers, sāls.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 531
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Bļodā ieber sāli.
• Mazos gabaliņos sagriež gurķi, tomātu, papriku, gabaliņos saplēš lapu salātus – visu ieliek bļodā virs sāls (sāls veicina dārzeņu sulošanos).
• Pievieno melnās olīvas, sarkano sīpolu un visu sajauc kopā, viegli pārcilājot.
• Salātu mērcīti taisa atsevišķā traukā – galda etiķi sajauc kopā ar sāli un olīveļļu.
• Mērci katrs savai porcijai var pievienot tik daudz, cik pats vēlas.
• Tas pats ar fetas sieru – atsevišķā trauciņā, sagriezts gabaliņos, lai katrs pats var pievienot pēc saviem ieskatiem un vēlmēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.