Foto – Anda Krauze

Grieķu salāti dziedātājas Samantas Tīnas izpildījumā 0

Sastāvdaļas – gurķis, tomāts, paprika, lapu salāti, olīvas, sarkanais sīpols, galda etiķis, olīveļļa, fetas siers, sāls.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt! Melnais horoskops visām zodiaka zīmēm
Deputāte atrāda jauno gājēju pāreju, taču vērīgākie fotogrāfijā pamana kaut ko aizdomīgu 7
Veselam
Ārsts brīdina par 5 pazīmēm, kas var liecināt par bojātām aknām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Bļodā ieber sāli.
• Mazos gabaliņos sagriež gurķi, tomātu, papriku, gabaliņos saplēš lapu salātus – visu ieliek bļodā virs sāls (sāls veicina dārzeņu sulošanos).
• Pievieno melnās olīvas, sarkano sīpolu un visu sajauc kopā, viegli pārcilājot.
• Salātu mērcīti taisa atsevišķā traukā – galda etiķi sajauc kopā ar sāli un olīveļļu.
• Mērci katrs savai porcijai var pievienot tik daudz, cik pats vēlas.
• Tas pats ar fetas sieru – atsevišķā trauciņā, sagriezts gabaliņos, lai katrs pats var pievienot pēc saviem ieskatiem un vēlmēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.