Foto – Anda Krauze

Grieķu salāti dziedātājas Samantas Tīnas izpildījumā 0

Sastāvdaļas – gurķis, tomāts, paprika, lapu salāti, olīvas, sarkanais sīpols, galda etiķis, olīveļļa, fetas siers, sāls.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Bļodā ieber sāli.
• Mazos gabaliņos sagriež gurķi, tomātu, papriku, gabaliņos saplēš lapu salātus – visu ieliek bļodā virs sāls (sāls veicina dārzeņu sulošanos).
• Pievieno melnās olīvas, sarkano sīpolu un visu sajauc kopā, viegli pārcilājot.
• Salātu mērcīti taisa atsevišķā traukā – galda etiķi sajauc kopā ar sāli un olīveļļu.
• Mērci katrs savai porcijai var pievienot tik daudz, cik pats vēlas.
• Tas pats ar fetas sieru – atsevišķā trauciņā, sagriezts gabaliņos, lai katrs pats var pievienot pēc saviem ieskatiem un vēlmēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.