Foto – Anda Krauze

Grieķu salāti dziedātājas Samantas Tīnas izpildījumā 0

Sastāvdaļas – gurķis, tomāts, paprika, lapu salāti, olīvas, sarkanais sīpols, galda etiķis, olīveļļa, fetas siers, sāls.

Veselam
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
RAKSTA REDAKTORS
“Tas neesot iemesls darbnespējas lapai.” Sieviete piedzīvo mulsinošu situāciju pie ārsta, skaidrojumu sniedz Veselības inspekcija
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Bļodā ieber sāli.
• Mazos gabaliņos sagriež gurķi, tomātu, papriku, gabaliņos saplēš lapu salātus – visu ieliek bļodā virs sāls (sāls veicina dārzeņu sulošanos).
• Pievieno melnās olīvas, sarkano sīpolu un visu sajauc kopā, viegli pārcilājot.
• Salātu mērcīti taisa atsevišķā traukā – galda etiķi sajauc kopā ar sāli un olīveļļu.
• Mērci katrs savai porcijai var pievienot tik daudz, cik pats vēlas.
• Tas pats ar fetas sieru – atsevišķā trauciņā, sagriezts gabaliņos, lai katrs pats var pievienot pēc saviem ieskatiem un vēlmēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.