Foto – Valdis Semjonovs

Grilēta kukurūzas vistas fileja ar melnajiem rīsiem un dārzeņiem 0

Sastāvdaļas – kukurūzas vista, melnie rīsi, ķiršu tomātiņi, sīpols, malti melnie pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Diļļu un citrona mērcei – saldais krējums, dilles, cukurs, sāls, citrona sula.

Pagatavošana.

Vistas fileju ieberzē ar sāli, pipariem, pievieno sīpolu un timiānu, apcep uz grila pannas, pēc tam 10 līdz 12 min cep 180 grādos cepeškrāsnī. Melnos rīsus vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Sakarsētā pannā apcep sagrieztu ķiploku, pievieno melnos rīsus, visu uzkarsē, liek klāt ķiršu tomātiņus, pēc garšas – sāli un piparus. Sagrieztu saldo papriku, minicukini un zirņu pākstis pāris minūtes pavāra ūdenī, pēc tam apcep uz grila pannas. Rīsus liek formiņā, kārto uz šķīvja, pievieno grilētos dārzeņus un vistas fileju. Lai pagatavotu mērci, saldajam krējumam pievieno dilles, mazliet cukura, sāls, nedaudz citrona sulas. Mērci uzkarsē un ar to pārlej ēdienu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Paldies par atsaucību restorānam “Olivers”!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.