Dainis Bušmanis

Grilēta liellopa fileja ar gailenēm 0

Ik gadu vasaras sākumā, kad Dailes teātrī beidzas izrāžu sezona, durvis ver kafejnīcas “Epikūra dārzs” āra terase. Te apmeklētāji var ne tikai ieturēt maltīti, bet nedēļas nogalēs arī baudīt dažādus koncertus. Pasākumu laikā arī maltīte tiek gatavota uz āra plīts, kas izveidota uz veca “Volvo” bāzes.

Reklāma
Reklāma

 

Grilēta liellopa fileja ar gailenēm

7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
Lasīt citas ziņas

SASTĀVDAĻAS (vienai porcijai) 150 g liellopa filejas, 150 g jauno kartupeļu, 100 g gaileņu, sāls, pipari, eļļa cepšanai.

KĀ GATAVOT? Liellopa filejas šķēli ierīvē ar sāli un pipariem, uz grilpannas no katras puses cep 5 min. Jaunos kartupelīšus vispirms brīdi pavāra. Pa to laiku pannā apcep gailenītes, tām pievieno apvārītos kartupeļus un karsē, līdz sēnes un kartupeļi gatavi. Kartupeļu un gaileņu sacepumu un grilēto liellopa fileju kārto uz šķīvja. Rotā ar timiāna zariņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.