
Foto – Anda Krauze
Grilētas tīģergarneles marinādē 0
Recepti iesaka šefpavārs Aleksandrs Cvetanovičs
Reklāma
Reklāma
10 profesijas, ar kuru palīdzību tu vari kļūt par miljonāru! Vai tu jau strādā kādā no tām?
“Nebiju paspējis gultu saklāt…” Pārsteidzošs stāsts par Jevgeniju Gecko, kurš izbēdzis no Jēkabpils cietuma, taču pirms tam sazinājies ar LA.LV
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
Sastāvdaļas
Tomātu pasta, oregano, pētersīļi, ķiploks, laima sula, sezama eļļa, tobasko, olīveļļa.
Pagatavošana.
Marināde – tomātu pasta (ne vairāk kā 1 ēd. k.), oregano, pētersīļi, ķiploks, laima sula, sezama eļļa, tobasko, olīveļļa – viss pēc garšas un katra vēlmēm. Garneles marinādē marinē apmēram 40 minūtes, tad cep.