
Foto – Anda Krauze
Grilētas tīģergarneles marinādē 0
Recepti iesaka šefpavārs Aleksandrs Cvetanovičs
Reklāma
Reklāma
Bīstami manevri: Baltijas jūrā noticis nepatīkams incidents, kurā iesaistīti NATO un Krievijas karakuģi
Baidenu skārusi slimība, ko, iespējams, varēja novērst: 6 prostatas vēža simptomi, ko vīrieši vienkārši ignorē
Teju 100 eiro par 2 minūšu konsultāciju: sieviete šokā par privātklīnikas cenām
Sastāvdaļas
Tomātu pasta, oregano, pētersīļi, ķiploks, laima sula, sezama eļļa, tobasko, olīveļļa.
Pagatavošana.
Marināde – tomātu pasta (ne vairāk kā 1 ēd. k.), oregano, pētersīļi, ķiploks, laima sula, sezama eļļa, tobasko, olīveļļa – viss pēc garšas un katra vēlmēm. Garneles marinādē marinē apmēram 40 minūtes, tad cep.