Foto – Anda Krauze
Grilētas tīģergarneles marinādē 0
Recepti iesaka šefpavārs Aleksandrs Cvetanovičs
Kā Krievijai izdodas segt milzīgos zaudējumus frontē – elementāri!
Kustību “Bez partijām” pamet viens no tās dibinātājiem, atsaucot savus aicinājumus tur līdzdarboties
Ko jums nesīs 2026. gads: prognoze pēc konkrētā dzimšanas datuma
Sastāvdaļas
Tomātu pasta, oregano, pētersīļi, ķiploks, laima sula, sezama eļļa, tobasko, olīveļļa.
Pagatavošana.
Marināde – tomātu pasta (ne vairāk kā 1 ēd. k.), oregano, pētersīļi, ķiploks, laima sula, sezama eļļa, tobasko, olīveļļa – viss pēc garšas un katra vēlmēm. Garneles marinādē marinē apmēram 40 minūtes, tad cep.



