Grilētas tīģergarneles marinādē 0
Recepti iesaka šefpavārs Aleksandrs Cvetanovičs
Reklāma
Reklāma
Veselam
Atklāts, kas notiek ar cilvēku nedēļu pirms nāves
66
Veselam
Jā, viņi to redz! 8 lietas, par kurām tavs zobārsts zina, ka tu melo
6
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu sievietes, kas varētu kļūt par pasaules skaistumkaralienēm
55
Sastāvdaļas
Tomātu pasta, oregano, pētersīļi, ķiploks, laima sula, sezama eļļa, tobasko, olīveļļa.
Pagatavošana.
Marināde – tomātu pasta (ne vairāk kā 1 ēd. k.), oregano, pētersīļi, ķiploks, laima sula, sezama eļļa, tobasko, olīveļļa – viss pēc garšas un katra vēlmēm. Garneles marinādē marinē apmēram 40 minūtes, tad cep.