Foto – Anda Krauze
Grilētas tīģergarneles marinādē 0
Recepti iesaka šefpavārs Aleksandrs Cvetanovičs
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
“Nav skaidrs, kas viņu varēs apturēt!” Kasparovs brīdina Rietumus par Putina jaunā kara plāniem
6
Gatavojies laimes pieplūdumam! Šīs trīs zodiaka zīmes Ziemassvētkos piemeklēs īsts brīnums
1
Sastāvdaļas
Tomātu pasta, oregano, pētersīļi, ķiploks, laima sula, sezama eļļa, tobasko, olīveļļa.
Pagatavošana.
Marināde – tomātu pasta (ne vairāk kā 1 ēd. k.), oregano, pētersīļi, ķiploks, laima sula, sezama eļļa, tobasko, olīveļļa – viss pēc garšas un katra vēlmēm. Garneles marinādē marinē apmēram 40 minūtes, tad cep.



