Publicitātes foto

Grilēts pipars ar citrona krēmsieru 0

Sastāvdaļas 2 porcijām: 100 ml rapšu eļļas, 1 paprikas pāksts,
 1 citrons,
 1 timiāna zariņš,
 100 g ledus,
 5 bazilika vai rukolas lapas,
 šķipsna maltu melno piparu, 
 sāls.

Reklāma
Reklāma

 

 

Kokteilis
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
Kokteilis
Svariem visvairāk veicas janvārī, bet Auniem – oktobrī: katras zodiaka zīmes veiksmīgākais gada mēnesis
Veselam
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?
Pipara pāksti gareniski pārgriež uz pusēm, apslaka ar rapšu eļļu un kopā ar timiānu grilē. Gatavu atdzesē, nomizo, uzkaisa piparus, smalki sagrieztu baziliku vai rukolu un sāli.


Sablendē ledu, citrona sulu un atlikušo rapšu eļļu. Iegūst baltu krēmīgu masu, ko pasniedzot liek uz pipara pāksts vai uz svaigi ceptas maizes.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.