Foto – Shutterstock

Grilētu kabaču rullīši ar jogurta–siera masu 0

Sastāvdaļas
• 2 cukīni
• 500 ml grieķu jogurta
• 75 g fetaki vai kazas siera
• 2–3 ēdamkarotes olīveļļas
• ķiploka daiviņa
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šajos 4 datumos piedzimst cilvēki ar augstu IQ: kuri numerologu vērtējumā ir tie gudrākie?
Kokteilis
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
Tramps gatavojoties sensacionālam paziņojumam: amerikāņu režisors pārliecināts, ka gadiem slēpta informācija nāks gaismā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Jogurtu uz nakti ieliek notecināties ledusskapī sietiņā, kas izklāts ar 4 kārtās salocītu marli. Cukīni gareniski sagriež aptuveni 4 mm biezās šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un grilē no vienas puses. Svarīgi, lai cukīni šķēles būtu mīkstas, bet ne izjukušas. Kad apbrūninātas, apkaisa ar sāli. Ķiploka daiviņu smalki sakapā. Notecināto jogurtu samaisa ar fetaki vai kazas sieru un sakapāto ķiploku, liek masu uz cukīni šķēles maliņas un sarullē. Lai neatrullētos, var piefiksēt ar maziem koka irbulīšiem.

Garšas dažādošanai var jogurta–siera masai pievienot zaļumus vai smalki sagrieztu grilētu papriku.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.