Foto – Shutterstock

Grilētu kabaču rullīši ar jogurta–siera masu 0

Sastāvdaļas
• 2 cukīni
• 500 ml grieķu jogurta
• 75 g fetaki vai kazas siera
• 2–3 ēdamkarotes olīveļļas
• ķiploka daiviņa
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Jogurtu uz nakti ieliek notecināties ledusskapī sietiņā, kas izklāts ar 4 kārtās salocītu marli. Cukīni gareniski sagriež aptuveni 4 mm biezās šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un grilē no vienas puses. Svarīgi, lai cukīni šķēles būtu mīkstas, bet ne izjukušas. Kad apbrūninātas, apkaisa ar sāli. Ķiploka daiviņu smalki sakapā. Notecināto jogurtu samaisa ar fetaki vai kazas sieru un sakapāto ķiploku, liek masu uz cukīni šķēles maliņas un sarullē. Lai neatrullētos, var piefiksēt ar maziem koka irbulīšiem.

Garšas dažādošanai var jogurta–siera masai pievienot zaļumus vai smalki sagrieztu grilētu papriku.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.