Groziņi ar medus krēmu 0

Pagatavošana

1. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, izsijā. Sajauc miltus ar 50 g mīksta saldkrējuma sviesta, pūdercukuru, olas dzeltenumu un sāli. Izveido elastīgu mīklu. To sadala vairākās daļās, kuras izlīdzina groziņu formās.

Runājiet par “ērkšķi” Baltijas valstu drošības pusē: atkal globāli izskan Latvijas vārds 1
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

2. Liek formiņas cepeškrāsnī uz 10-13 minūtēm, karstums 180 grādi. Gatavos groziņus izņem, pārliek šķīvī un atdzesē.

3. Krēmam saputo olbaltumu stingrās putās. Medu izkausē un ļauj uzvirst. Turpinot kult, tievā strūkliņā pielej medu. Maziem gabaliņiem pievieno sviestu. Sakuļ masu stingrā krēmā.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Groziņus pilda ar krēmu un rotā ar piena šokolādes skaidiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.