Svari 0


Svarus gaida negatīva diena. Iespējams, tevi kāds apmelos, kas traucēs tev virzīties uz priekšu. Šodien nevajag nodarboties ar riskantām lietām vai iesaistīties acīmredzamās avantūrās. Pacenties saglabāt mieru. Ļoti liela varbūtība, ka radīsies problēmas ar veselību.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Mājas īpašnieki remontdarbu laikā nejauši savā virtuvē atklāj apslēptu mantu
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Šodien pastāv iespēja saņemt ziņu, kas var saknē mainīt visu tavu turpmāko dzīvi. Šodien daudziem Skorpioniem nāksies izdarīt grūtu izvēli, kas var izrādīties nepareiza. Pacenties nomierināties, sakārto domas un tad pieņem galīgo lēmumu. Šajā gadījumā tu spēsi izvairīties no kļūdām.

Strēlnieks
Šajā dienā tu vari zināmā mērā pārvērtēt vērtības, un tas atspoguļosies tavā tēlā un uzvedības veidā. Tu nolemsi pievērst vairāk uzmanības sev mīļajiem, un no tā ap sirdi kļūs vēl siltāk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Diena šīs zīmes pārstāvjiem solās būt labvēlīga. Šodien viņiem izdosies atrisināt daudz dažādu lietišķo un personisko problēmu. Vairāki Skorpioni darbā saņems nelielu honorāru par teicamu darba izpildi. Sagaidāms, ka ģimenē šodien valdīs miers un labklājība.

Ūdensvīrs
Esi drosmīgs un izlēmīgs, cīnies par saviem uzskatiem un aizstāvi savus lēmumus. Jaunus darbus nesāc, bet noteikti pabeidz esošos. Ja tu vēl neesi bijis atvaļinājumā, ir īstais laiks to saplānot. Šodien gaidāmas interesantas tikšanās un iepazīšanās, kas nākotnē var pāraugt par kaut ko vairāk.

Zivis
Parūpējies par savu veselību. Šodien pārskati savu ēdienkarti. Izslēdz no tās neveselīgos ēdienus un iekļauj vairāk dārzeņu un augļu. Tie ne tikai uzlabos tavu pašsajūtu, bet arī noskaņojumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.