Foto: Fotolia

Svari 0

Tu skaties uz dzīvi kā caur plīvuru. Jau sen ir laiks to noņemt un paskatīties uz dzīvi atvērtām acīm. Iespējams, tad tu labāk sapratīsi, kas notiek tev apkārt, bet galvenais – ko un kā darīt tālāk. Lēmums jebkurā gadījumā jāpieņem tev pašam.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
Ar vienu roku dod, ar otru ņem – G7 dienaskārtībā vairs nav Krievijas aktīvu konfiskācija. Ir tikai bailes?
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Partnerattiecības ar otro pusīti šodien var būt visnotaļ auglīgas un atnest abpusēju apmierinājumu. Vientuļie Skorpioni var gaidīt daudzsološas tikšanās, interesantas, bet neilgas iepazīšanās. Ja tev piemīt prasme mainīt taktiku, tad uzvedība atkarībā no situācijas palīdzēs gūt panākumus.

Strēlnieks

Šodien paļaujies uz intuīciju – tā neļaus kļūdīties. Rīts ir veiksmīgs laiks svarīgām lietām. Neaizmirsti parūpēties par savu veselību.

Mežāzis

CITI ŠOBRĪD LASA

Saskarsme ar tuviniekiem un mājiniekiem palīdzēs aizmirst par visām problēmām un nepatikšanām darbā. Lai kas arī šodien nenotiktu, neļauj, lai emocijas gūst pārsvaru pār prātu.

Ūdensvīrs

Diena solās būt labvēlīga radošiem cilvēkiem. Tu šodien vari nodoties darbam, kas tiks pienācīgi novērtēts. Šodien tu, iespējams, saņemsi patīkamu piedāvājumu, kur vajag pieņemt. Tas sola dažādot tavu dzīvi, sniegt prieku no saskarsmes, kā arī dāvāt jaunus draugus. Šodien vari droši doties ceļojumā un veikt pirkumus, kas izrādīsies visai veiksmīgi.

Zivis

Zivis šodien gaida panākumi gan uzņēmējdarbībā, gan finanšu jomā. Vairāki šīs zīmes pārstāvji var saņemt finansiālu piedāvājumu. Lai arī lieta būs riskanta, taču tā sola atnest lielu peļņu. Vairākas Zivis šodien gaida patīkams notikums – labi pazīstams cilvēks var pāriet mīļotā cilvēka statusā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.