Foto – Fotolia

Svari 0


Svari šo dienu pavadīs kopā ar veciem draugiem. Biljarda spēle, pagātnes atmiņas un kāda glāze alus palīdzēs tev atslābināties un aizmirst par nesenām problēmām.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Šī diena būs veiksmīga radošiem cilvēkiem. Šodien, iespējams, vairāki no viņiem uzlabos savu finanšu stāvokli. Pastāv dienesta brauciena varbūtība, kas ievērojami papildinās tavu budžetu. Šodien ir labvēlīga diena, lai noslēgtu jaunus līgumus un sarīkotu lietišķas sarunas. Zvaigžņu stāvoklis palīdzēs tev spīdoši īstenot savas lietišķās idejas.

Strēlnieks
Strēlniekiem šodien par labu nāks mierīga atpūta. Atsakies no svarīgiem un darbietilpīgiem darbiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Attiecībās ar lietišķajiem partneriem un priekšniecību esi ārkārtīgi savaldīgs. Ieklausies pieredzējušu cilvēku padomos. Tava karjera nākotnē būs atkarīga tieši no viņiem.

Ūdensvīrs
Šī ir veiksmīga diena, lai atklāti pretdarbotos nelabvēļiem. Tavu panākumu atslēga šodien būs godprātība un iecietība. Šodien tev izdosies izveidot labas attiecības ar priekšniecību. Tu, iespējams, satiksi cilvēku, kuru sen jau biji izsvītrojis no savas dzīves.

Zivis
Mājas darbs, darbs – mājas. Viss it kā sokas labi. Dzīve ir precīzi saplānota, tomēr tik un tajā vajag ieviest korekcijas. Pamēģini izdarīt to tieši šodien.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.